Formulär på sidan

Formulär är bra att ha på sin webbplats och har du inte det redan kan du få några tips och råd här. Det första formuläret som du säkert vill ha in på sidan är ett kontaktformulär men det finns många fler tillfällen då ett bra formulär är användbart, till exempel för att samla in e-postadresser. Det finns flera olika varianter av plugin för att lägga upp formulär och här nedan är tre av de bättre. Contact form 7Gravity Forms och Thrive Leads. Gravity Forms och Thrive Leads ligger i en klass för sig och är helt klart favoriter då det går att skapa professionella formulär med dem och är enkla att använda. De kostar ett par hundralappar men det är väl värt pengarna om man ska sätta upp flera formulär.

Contact Form 7

Bra tillägg för att skapa formulär. Kanske inte helt användarvänligt men har det mesta när det gäller att skapa formulär.

Så här skapar du ett enkelt formulär med Contact Form 7.

Gravity Forms

Riktigt bra formulärprogram. Har allting och är dessutom enkelt att använda.
Mer om Gravity Forms.

Thrive Leads

Ett plugin som ger dig möjligheten att skapa formulär med layout som passar på din sida. Du kan dessutom välja hur formuläret ska visas, exempelvis som pop-up eller var det ska visas som i widgeten. Thrive Leads

formular med wordpress-plugin hybrid connect

Inlägget är skrivet av Elisabeth Forell.